Ν. Διακάκης: «Κυριάρχησε το άγχος στην πρεμιέρα-Κομβικής σημασίας το ματς με τον Ηρόδοτο»

Για την ήττα στην πρεμιέρα, για το ματς που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο αλλά και για την εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Διακάκης.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ τόνισε ότι στην πρεμιέρα το άγχος κυριάρχησε με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες και την Χερσόνησο να παίρνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το αποτέλεσμα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην δύσκολη εκτός έδρας αποστολή που έχει ο Ρωμανός κόντρα στον Ηρόδοτο, τονίζοντας πως πρέπει να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο που θα ανεβάσει το ηθικό της ομάδας.

Τέλος για το πρωτάθλημα ανέφερε ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών…

Για το ματς της πρεμιέρας: «Σίγουρα κάθε πρεμιέρα είναι πολύ δύσκολη και κρύβει παγίδες. Και για τις δυο ομάδες κυριάρχησε το άγχος για αυτό και έγινε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και ευκαιρίες. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε εκείνες που του δόθηκαν και απέδρασε με το διπλό από την έδρα μας. Παίξαμε απέναντι σε μια καλοστημένη ομάδα που με τον έναν η τον άλλο τρόπο πήρε αυτό που ήθελε».

Για το ματς με τον Ηρόδοτο: «Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι εξίσου κομβικής σημασίας. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που κάθε χρονια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε με το ίδιο πλάνο όπως κάθε παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω το κακό αποτέλεσμα και θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο το οποίο θα μας ανεβάσει το ηθικό για την δύσκολη συνέχεια».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Το φετινό πρωτάθλημα ενδέχεται να ειναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί με παίχτες που έχουν παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες. Έμπειροι προπονητές έχουν αναλάβει ιστορικές ομάδες για να τις οδηγήσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Ευελπιστώ να φανεί αυτό και στο γήπεδο πέρα από τα λόγια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P