Γ. Λίτσκας: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς – Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα»

Ο Γιώργος Λίτσκας, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηροδότου, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ρούβα στην 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, πετυχαίνοντας μάλιστα και το 1-2, που χάρισε ουσιαστικά στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού τη νίκη.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο έμπειρος επιθετικός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως στο παιχνίδι της πρεμιέρας δεν ήταν αυτοί που θα ήθελαν να είναι, όμως κρατούν τους τρεις βαθμούς, ενώ συμπλήρωσε για τον ίδιο, πως παρ’ ότι δεν ήταν 100% έτοιμος, έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ρωμανό, ανέφερε: «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς από την μεριά μας, μας ενδιαφέρει η νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας και τη νίκη επί του Ρούβα, πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας».

Για το ντεμπούτο του και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ηροδότου, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι έχασα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και δεν ήμουν 100% έτοιμος. Παρ’ όλα αυτά έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι το τέλος».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ηροδότου, ενόψει και του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού: «Ο κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού αγαπάει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι κάθε Κυριακή θα μας δείχνει την στήριξη του. Εμείς από την μεριά μας σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P