Μ. Χρήστου: «Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς-Δεν μπορείς να διαλέξεις ματς σε αυτό το πρωτάθλημα»

Για το ματς της πρεμιέρας στην έδρα του ΠΟΑ και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μάνος Χρήστου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αρχικά τόνισε ότι το επίπεδο στην κατηγορία έχει ανέβει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα πρέπει η κάθε ομάδα στα παιχνίδια της να κυνηγάει τη νίκη.

Τώρα αναφορικά για το ματς με τον ΠΟΑ, τόνισε ότι ο ΑΟΤ θα παραταχθεί με το πλάνο του προπονητή του, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρίποντο.

Για το πρώτο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική κόντρα στον ΠΟΑ και το πρωτάθλημα γενικά: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Τώρα για το πρωτάθλημα, ξεκινάει μια χρονιά σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα το οποίο θα έχει πολλές εκπλήξεις και θεωρώ ότι το επίπεδο έχει ανέβει ακόμα περισσότερο.

Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Εμείς ξεκινάμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα που έχει την δική της ιστορία όπως είναι ο ΠΟΑ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δυστυχώς σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έχεις το περιθώριο να διαλέξεις παιχνίδια. Πρέπει σε όλα τα ματς να πηγαίνεις για τη νίκη και στο τέλος θα κάνεις ταμείο.

Είναι ένα κρητικό ντέρμπι που εμείς από την μεριά μας θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P