Φιλική τεσσάρα στους Βώρους για την Φαιστό

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη πήρε ένα εμφατικό αποτέλεσμα στους Βώρους, στα πλαίσια του φιλικού αγώνα με τον Κόρακα, όπου κατέληξε με σκορ 4-1.

Το πρώτο ημίχρονο στο Βώρους είχες πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες με τον Κόρακα να αστοχεί σε όλες του τις κλασικές ευκαιρίες και την Φαιστό να πετυχαίνει 4 γκολ στο διάστημα αυτό.

Τα γκολ για την Φαιστό πέτυχε ο Αρμπάν λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα και τον ίδιο 10 λεπτά μετά να σημειώνει το 2-0. Το 3-0 ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καργάκη ενώ το 4ο σημείωσε ο Νικηφοράκης με προβολή.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ παρόλο που υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Το μόνο γκολ του ημιχρόνου σημείωσε 5 λεπτά πριν από την λήξη ο Φουστανάκης.

Οι συνθέσεις:

Κόρακας: Δασκαλάκης, Φουντιδάκης, Ε. Μουσάκου, Δουλγεράκης, Χατζηδάκης, Κ. Μουσάκου, Ράγα Γιώργος, Τόσκα Άγγελος, Παπαδογιαννάκης, Καρταλιαννάκης, Μαρκάκης.

Έπαιξαν και οι: Μαλεβιζάκης, Γεωργιλαδάκης, Φουστανάκης, Παπαδάκης Γιώργος, Σούλι Γιώργος.

Φαιστός: Ροδουσάκης, Γρηγοράκης, Ντόκο, Νικηφοράκης Γ, Σκατζάκης, Α. Παπαδάκης, Νικολιδάκης, Καργάκης, Κουτσάκης, Αρμπάν, Μαυρίδης.

Έπαιξαν και οι: Δράκος, Νικηφοράκης Ιγνάτιος, Γ. Παπαδάκης, Λ. Παπαδάκης, Μαραγκάκης, Ρουκουνάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P