Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τον ΟΦΑ

Ο ΟΦΑ πήρε τη φιλική νίκη με 4-1 επί του Αστέρα Μυρτιάς σε παιχνίδι που έγινε στο Αρκαλοχώρι.

Ακόμα μία άνετη νίκη πήρε στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο ΟΦΑ που επιβλήθηκε από τον Αστέρα Μυρτιάς που και εκείνος έδειξε θετικά στοιχεία με έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε στο 1ο λεπτό ο Καλομοίρης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 53′ με τον Κενδριστάκη να σκοράρει μετά από πάσα του Καλομοίρη.

Το τρίτο γκολ ήρθε με ατομική ενέργεια του Αουίντα, ενώ στο 67′ ο ΟΦΑ βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Κουκουλιτάκη να σκοράρει μετά από μεταβίβαση του Σαμωνάκη.

Για τον Αστέρα Μυρτιάς που δημιούργησε τις δικές του φάσεις στο παιχνίδι σκόραρε ο Ζερβάκης στο 77′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΑ: Ζέφι, Μαζιτσής, Κορνάρος, Γαλανάκης, Ελευθερίου, Σαμωνάκης, Κοθκουλιτάκης, Μπόινι, Κενδριστάκης, Αουίντα, Καλομοίρης.

Έπαιξαν και οι: Βλαχάκης, Μπλάφας, Βερυκοκίδης, Βισκαδουράκης, Φουκαράκης, Ζαχαρούλης, Τουτουδάκης.

Αστέρας Μυρτιάς: Λάμπρου, Κοτζιάς Γ., Μαυροπετσάκης, Σταυρακάκης Αρτ., Σταυρακάκης Μιχ., Ζερβάκης, Κοτζιάς Ν., Στειακάκης, Ανυφαντάκης, Λουρίδας, Τζιράκης.

Έπαιξαν και οι: Στρατάκης, Χρηστάκης, Γαλανάκης, Καράνταγλης, Ευθυμιάδης, Κελαράκης, Καλογερίδης, Τραπαντάρος, Καναβάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P