Φιλική ισοπαλία για Αγία Βαρβάρα και ΠΟΑ Β’

Χωρίς νικητή αλλά με τέσσερα γκολ (2-2) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αγίας Βαρβάρας με τον ΠΟΑ Β’ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Νίκος Φανουράκης και Βασίλης Κασσαπάκης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά τους ποδοσφαιριστές τους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε ένα ενδιαφέρον φιλικό που δεν είχε νικητή.

Ο τεχνικός της Αγίας Βαρβάρας παρά τις απουσίες είχε την ευκαιρία να κάνει μια πρόβα τζενεράλε αφού την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η Α2 ΕΠΣΗ, από την άλλη για τον Βασίλη Κασσαπάκη ήταν μια καλή προπόνηση, ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες του σωματείου.

Για την ιστορία η Αγία Βαρβάρα προηγήθηκε με το γκολ του Πρίφτη ο οποίος έκανε το 1-0, για να έρθει ο Δρακάκης να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά με τον Σφακιανάκη με 2-1, όμως και πάλι ο ΠΟΑ Β’ βρήκε απάντηση με τον Δρακάκη γράφοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αγία Βαρβάρα: Βασιλάκης, Κασσωτάκης Μ., Σφακιανάκης, Λέλεκας, Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης Ανδρ., Κουκλίδης, Σόρρας, Μαρντάρε, Πρίφτης, Βλασιάδης.

Έπαιξαν και οι: Πελεκανάκης, Καλαϊτζάκης Γ., Κασσωτάκης Ρ., Χασουράκης, Σκουλούδης.

ΠΟΑ Β‘: Κοκαράκης Β., Ορφανός, Ζωάκης, Μενεγάτος, Βιτσαξάκης, Χουστουλάκης, Δρακάκης, Μουτσάκης, Καλογιαννάκης Φ., Τσέρος, Χατζηκυριάκος.

Έπαιξαν και οι: Μανιός, Κουγιός Γ., Προβατάς, Μαυρόκωστας, Βαρδάκης, Βρέντζος, Λυραράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P