Νίκη στην πρόβα τζενεράλε για το Λίντο

Τη νίκη με 4-0 πήρε το Λίντο κόντρα την Γαρίπα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. 

Κώστας Φιλοξενίδης και Νίκος Μαστορίδης δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-0 και να δείχνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Το Λίντο πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Παπάζογλου ο οποίος έκανε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη το Λίντο ήταν πιο αποτελεσματικό και πέτυχε τρία ακόμα τέρματα με τους Μαυρή, Δασκαλάκη και Ζουραράκη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές σημείωσαν όλα όσα ήθελαν για να τα βελτιώσουν με τους φιλοξενούμενους να έχουν ακόμα μέρες μπροστά τους μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λίντο: Μακριδάκης Δ., Παχυγιαννάκης, Γιακουμάκης, Καρακωνσταντάκης, Κεβάνι, Παπάζογλου, Τζιράκης, Καρκανάκης, Δεσποτόπουλος, Βαρδάκης, Μαυρής.

Έπαιξαν και οι: Αδαμάκης, Ντάγκινης Δ., Δασκαλάκης Λ., Ζουραράκης, Τρυφίδης, Τζανακάκης, Ντάγκινης Μπ.,Προβιδάκης, Καλογεράκης, Φρέσκος.

Γαρίπα: Κασσαπάκης, Γκιοκέγια, Λιακάκης, Βαλιξόγλου, Λαμπράκης, Παρτάκης, Καραδάκης, Χαλκιαδάκης, Μπλεμένος, Καλαϊτζής, Βασιλάκης.

Έπαιξαν και οι: Ανετάκης, Σταυρουλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P