Μοιρασιά για Μινωική και Ανθεστίων

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Μινωική και Ανθεστίων.

14/09/2024-17:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-0
ΜΙΝΩΙΚΗ
1
ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ
1
Τελικό
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γκολ
85'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ανάμεσα στην «Μπάρτσα» και την ομάδα του Θραψανού που έγινε στο γήπεδο «Πανεπιστημίου/Περιφέρειας».  Σε ένα αναγνωριστικό πρώτο μέρος στο 40′ ο Στρατάκης απείλησε για τον Ανθεστίωνα, με τον Καραντινάκη να διώχνει πάνω στην εστία, ενώ στο 44′ ο Καραντινάκης σουταρέ δυνατά για λογαριασμό της Μινωικής, αλλά πάνω στον Γκούνγκα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν μεγάλη στιγμή, όταν ο Στακάκης έκανε τη σέντρα χαμηλά και ο Ρουμελιώτης πλάσαρε πάνω στον Χατζηνικολάου. Τρία λεπτά μετά ο Στακάκης έγινε και πάλι απειλητικός, σουτάροντας στη γωνία του τερματοφύλακα του Ανθεστίωνα.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 73′ για τη Μινωική, όταν ο Περογαμβράκης που είχε περάσει λίγο πριν στο γήπεδο, έκοψε στον Πατσάκη και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Μετά το γκολ ο Ανθεστίων ανέβασε τις γραμμές του και στο 76′ ο Μπέης απείλησε με φάουλ που έδιωξε δύσκολα ο Χαραλαμπάκης.

Λίγο πριν το τέλος η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη κέρδισε πέναλτι, στο 83′, το οποίο ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα δύο λεπτά μετά ο Στρατάκης για το τελικό 1-1, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στο ξεκίνημα τους στη σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P