Γ. Ρεμούνδος: «Ιδανικότερη επιλογή η Θέρισος»

Ο Γιάννης Ρεμούνδος, επέλεξε να συνεχίσει τη καριέρα του στη Θέρισο, με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις, να θέτει υψηλούς ομαδικούς αλλά και προσωπικούς στόχους.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, για την απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Θερίσου, ο ικανός επιθετικός που τη περυσινή χρονιά σημείωσε 25 γκολ με τη φανέλα του Ασημίου, έκανε λόγο για την ιδανικότερη επιλογή, ενώ πρόσθεσε πως σημαντικοί ήταν για την απόφασή του, τόσο ο προπονητής Μάνος Μιχελάκης, όσο και ο συμπαίκτης του -πλέον- Κώστας Ανδρεαδάκης.

Αρχικά, για την επιλογή της Θερίσου, τόνισε: «Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην καθημερινότητά μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, με έκαναν να επιλέξω να αγωνιστώ στη Β τοπική κατηγορία, με την Θέρισο, να αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για σημαντικούς λόγους.

Είναι σημαντικό για εμένα που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Μάνο Μιχελάκη, έναν προπονητή που γνωρίζω καλά, αλλά και η παρουσία του Κώστα Ανδρεαδάκη, είναι επίσης σημαντική. Η Θέρισος, κάλυψε τα θέλω μου σε όλους τους τομείς και είμαι χαρούμενος που θα ενταχθώ στην ομάδα».

Για τους στόχους του, αλλά και της Θερίσου, συμπλήρωσε: «προφανώς στόχος μου είναι να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και με αυτά να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, που είναι πρωταγωνιστικοί».

Ανακοίνωσε Ρεμούνδο η Θέρισος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P