Γ Εθνική: Οι μετακινήσεις στο επίκεντρο για τις κρητικές ομάδες

Σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, εκπρόσωποι των Κρητικών ομάδων που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τη σεζόν 2024-25.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΑΟΑΝ Μάνου Μακράκη, προκειμένου να συζητηθούν αρκετά θέματα τα οποία επί της ουσίας «καίνε» τις Κρητικές ομάδες.

Στη συνάντηση, πέραν του προέδρου του ΑΟΑΝ, παρευρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι οι Γιώργος Λέλεκας (εκπροσωπώντας τον ΠΟΑ), Κώστας Πατρικαλάκης (εκπροσωπώντας τον ΑΟ Τυμπακίου), Στράτος Κοτζαμάνης (εκπροσωπώντας τον Γιούχτα) και ο Κώστας Παπαδάκης (εκπροσωπώντας τον Ρεθυμνιακό).

Βασικό θέμα συζήτησης, ήταν οι μετακινήσεις, τόσο με τα πλοία της γραμμής, όσο και με τα λεωφορεία που χρησιμοποιούνται στην πρωτεύουσα, καθώς μην ξεχνάμε, πως τα ταξίδια τη φετινή χρονιά για τις Κρητικές ομάδες θα είναι πάρα πολλά.

Σκοπός και στόχος τους είναι να ζητηθεί και φέτος η υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, που και τα προηγούμενα χρόνια, κάλυψε μεγάλο μέρος εξόδων των ομάδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P