Γ. Τζελέπης: «Με ποδοσφαιρικό εγωϊσμό θα πετύχουμε την παραμονή»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στον Ρεθυμνιακό, αλλά και το κλίμα που συνάντησε στα «κυανόλευκα» αποδυτήρια εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Γιώργος Τζελέπης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Ευχαριστώ την διοίκηση και φυσικά τον προπονητή μου Ανδρέα Τσουπάκη για τον όμορφο τρόπο που με προσέγγισαν. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων μας που πιστεύω ότι είναι εφικτό.

Το κλίμα που συνάντησα στην άφιξη μου ήταν και συνεχίζει να παραμένει πολύ ζεστό και φιλικό και με βοήθησε στην άμεση προσαρμογή στα νέα για μένα δεδομένα. Είναι πολύ θετικό στοιχείο το γεγονός ότι το δυναμικό της ομαδας στην πλειοψηφία του απαρτίζεται από Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές που με την προσθήκη ακόμη δύο ποδοσφαιριστών πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του 4ου ομίλου που αγωνιζόμαστε και είναι ο δυσκολότερος της κατηγορίας. Με υγεία, το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί και εμφανίζοντας ποδοσφαιρικό εγωϊσμό είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα σαν μια ξεχωριστή «μάχη» και αυτό θα μας καταστήσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P