Σημαντική προσθήκη με Στέφανο Πέτρου για τον ΑΟΤ!

Ο ΑΟ Τυμπακίου, ολοκλήρωσε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον Στέφανο Πέτρου.

Ο Στέφανος Πέτρου είναι 24 ετών (γεν. 2000) μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και πίσω από τον επιθετικό και τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα αλλά και το 1vs1.

Τη ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε στον Πήγασο Σερρών ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Κ19 του Πανσερραϊκού, με την οποία έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 29/04/2018 κόντρα στα Τρίκαλα, αγωνιζόμενος ως αλλαγή.

Το πρώτο του γκολ, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής το πέτυχε στις 16 Μαΐου 2018, κόντρα στην Παναχαϊκή, χαρίζοντας τότε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα των Σερρών.

Με τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε σε Β’ και Γ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με την Επισκοπή στη Β Εθνική, έχοντας 17 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ κόντρα στην Καλλιθέα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει γεμάτες συμμετοχές με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έχοντας συνολικά 62 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί 21 παιχνίδια στη Β Εθνική πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ στη Γ Εθνική έχει αγωνιστεί σε 89 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 16 γκολ. Στο Κύπελλο Ελλάδος, έχει αγωνιστεί 16 φορές.

Ο Στέφανος Πέτρου, αναμένεται στο Ηράκλειο κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή 23 Αυγούστου για να ενσωματωθεί στη προετοιμασία του ΑΟ Τυμπακίου, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Μεσαρίτικη ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P