Εντυπωσιακό φιλικό με έξι γκολ για Αλμυρό και Χερσόνησο

Σε ένα εντυπωσιακό φιλικό που έγινε στο Γάζι, Αλμυρός και Χερσόνησος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό η Χερσόνησος ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Φρόκου να σουτάρει έξω από την περιοχή για το 0-1. Ο Αλμυρός απάντησε στο 32′ με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σαρρή στο 32′ που έκανε το 1-1, με ένα πραγματικά σπάνιο γκολ.

Μάλιστα η ομάδα του Γαζίου έκανε την ανατροπή στο σκορ, αφού στο 36′ ο Γιάννης Κόκκινος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-1. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς στο 38′ ο Τριάντης εκτέλεσε το φάουλ και ο Πέκι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο ρυθμός παρά τις αλλαγές των δύο ομάδων δεν έπεσε ούτε στην επανάληψη, με τον Τραπιέρη να βάζει και πάλι σε θέση οδηγού τη Χερσόνησο, κάνοντας το 2-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την άσπρη βούλα, με τον Σωτήρχο να ευστοχεί για το τελικό 3-3, σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες έδειξαν όμορφο θέαμα και θετικά στοιχεία, παρότι είναι δεδομένο πως θέλουν ακόμη δουλειά για να βρεθούν στο σημείο που θέλουν οι προπονητές τους.

Αλμυρός: Ματέο, Ζερβός, Τουγλής, Σαρρής, Παπουτσιδάκης, Χασουράκης Ρ., Τζαγκαράκης, Σκούφος, Κωστάκης, Κουτσογιαννάκης, Κόκκινος.

Έπαιξαν και οι: Χασουράκης Μ., Πολυμερίδης, Απλαδάς, Σωτήρχος, Ρεμιδιανάκης, Παντερής, Καμαρίτης, Κουτάντος, Δεσίπρης, Βελιβασάκης, Μουρτζάκης, Μυλωνάκης.

Χερσόνησος: Δανδάλης, Κουτζαβασίλης, Ντελάκης, Στεργίου, Νάτος, Καπετανάκης, Τραπιέρης, Πέκι, Τριάντης, Αγριμάκης, Φρόκου.

Έπαιξαν και οι: Περβολαράκης, Γιανναράς, Σκούρτι, Μαστοράκης, Μαραγκάκης, Μηλάκης, Νικολάι, Σταυριανός, Μηγαδάκης, Ρογκέστ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P