Στον Ρεθυμνιακό και ο Στ. Τζωρτζινάκης

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Επισκοπή, ενέταξε στο δυναμικό του ο Ρεθυμνιακός, που συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Ρεθυμνιώτες, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Στέλιου Τζωρτζινάκη, που έπειτα από 14 χρόνια στην Επισκοπή, πλέον για πρώτη φορά θα φορέσει διαφορετική φανέλα, αυτήν του Ρεθυμνιακού.

Ο Στέλιος Τζωρτζινάκης, εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Επισκοπής σε ηλικία 7 ετών και έκτοτε έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού: «Ανάμεσα στους 2 και τρίτος χωράει. Κι ιδίως όταν είναι πιτσιρικάς και φέρελπις. Η αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του νομού μας, πάντα υπήρχε ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Ρεθυμνιακού μας και έτσι η περίπτωση, έστω και με την μορφή δανεισμού ενός πιτσιρικά σέντερ – φορ είναι αυτό που με μια λέξη χαρακτηρίζεται ως «ιδανικό».

Για τον Στέλιο Τζωρτζινάκη το 5ο νέο πρόσωπο των «δελφινιών» η… συνύπαρξη με τους μεγαλύτερους ηλικιακά αλλά και πιο «ψημένους» στις Εθνικές κατηγορίες Σήφη Σηφακάκη και Άγγελο Γκιόκα, στην «κορυφή» της επίθεσης μοιάζει με ένα «καλό μάθημα ποδοσφαιρικής ζωής». Ωστόσο παρά το γεγονός ότι στις 9 Απριλίου συμπλήρωσε μόλις 21 χρόνια ζωής έχει και εκείνος τις δικές του «παραστάσεις» από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς με την φανέλα της Επισκοπής που δεν αποχωρίστηκε ποτέ, καθώς έχει αγωνιστεί ως μέλος της τότε ΠΑΕ των «γυπαετών» στην Super league 2 αλλά και την περσινή περίοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο ταλαντούχος κεντρικός επιθετικός που μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευχέρεια και ικανότητα και τα δύο πόδια και διακρίνεται για την δεινότητα του στο σκοράρισμα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής της Επισκοπής και η εξέλιξη του ήταν ταχύτατη, φτάνοντας να φορέσει τα «μπλε» της ανδρικής ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες πριν συμπληρώσει τα 18.

Σίγουρα θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική λύση στα πλάνα του Ανδρέα Τσουπάκη στην νέα προσπάθεια των «δελφινιών» στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το «παλμαρέ» του Στέλιου Τζωρτζινάκη

  • 2010 – 2018 Επισκοπή (Τμήματα υποδομής)
  • 2018 – 2019 Επισκοπή 2010 (Β’ ΕΠΣΡ)
  • 2019 – 2020 Επισκοπή 2010 (Α’ ΕΠΣΡ)
  • 2020 – 2021 Επισκοπή Κ19
  • 2021 – 2023 ΠΑΕ Επισκοπή (Super League 2)
  • 2023 – 2024 ΑΟ Επισκοπή (Γ’ Εθνική)

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 2003, έχει ύψος 1.79μ, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Επισκοπή. Ο 21χρονος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής των «γυπαετών» και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Επισκοπή 2010 σε Β’ και Α’ ΕΠΣΡ, Κ19 των «κυανόλευκων» αλλά και της ανδρικής τους ομάδας σε Football league και Super league. Την περσινή σεζόν είχε αρκετές συμμετοχές με τον ΑΟ Επισκοπή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Στέλιο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P