Αφήνουν υποσχέσεις τα Δειλινά, 5-1 τον Ζαρό

Με πολύ καλή εμφάνιση τα Δειλινά πήραν την πρώτη τους φιλική νίκη, επικρατώντας με 5-1 του Ζαρού σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Λίντο.

Νίκη που συνδυάστηκε κατά διαστήματα με καλό ποδόσφαιρο πήραν τα Δειλινά, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 του Ζαρού. Από την αρχή η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη μπήκε ορεξάτη στο γήπεδο και κατάφερε να προηγείται με 3-0 στο πρώτο μέρος, χάρη στα δύο γκολ του Κοκοσάλη (το ένα με πέναλτι) και το τρομερό μακρινό σουτ του Ράφαελ Καλαφάτη από απόσταση σχεδόν 3ο μέτρων.

Το τέταρτο γκολ για τους «πράσινους» ήρθε μετά από ωραίο χτύπημα φάουλ του Μυρωδιά και εκτέλεση του Βαρούχα, ενώ ο Ζαρός που εμφανίστηκε με αρκετές απουσίες στο παιχνίδι μείωσε το σκορ με τον Παντελίδη μετά από ατομικό λάθος του Σαϊτάκη.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε λίγο πριν το τέλος, όταν ο Παναγόπουλος έκανε την ενέργεια από τα δεξιά, έκοψε στην περιοχή και ο Μαθιουλάκης με την μία βρήκε δίχτυα!

Οι συνθέσεις:

Δειλινά: Ξηρουδάκης, Καλαφάτης Μίκαελ, Χριστοδουλάκης, Βρετός, Σιαπλαούρας, Γιακουμάκης, Καλαφάτης Ράφαελ, Τάφα, Βαρούχας, Ροβιθάκης, Κοκοσάλης

Έπαιξαν και οι: Παναγόπουλος, Στοιχείος, Χεράκης, Μαθιουλάκης, Αράπογλου, Κανάκης, Ζησιμόπουλος, Τουγλής, Κουναλάκης, Μυρωδιάς, Σαϊτάκης.

Ζαρός: Παπαδομανωλάκης, Γιατρομανωλάκης, Καλεμάκης, Ζαχαριουδάκης, Μερκούρι Γκλ., Παντελίδης, Μανιαδάκης, Λεμονάκης, Μπάλλας, Φραγκιαδάκης, Παπαδοβασιλάκης.

Έπαιξαν και οι: Χαραλαμπάκης, Χαραλαμπάκης, Παπαδοβασιλάκης, Ζωγραφάκης, Μερκούρι Κεβ.,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P