Με χατ τρικ Κεραλάκη τη νίκη οι Μοίρες

Τη νίκη με 4-2 πήραν οι Μοίρες κόντρα στην Φαιστό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. 

Απόστολος Παπακώστας και Γιάννης Νικολιδάκης είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές τους μετά από λίγες εβδομάδες προετοιμασίας, θέλοντας να δουν τι βγαίνει μέσα από την σκληρή δουλειά.

Οι δύο προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα των παικτών τους σε αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε.

Στο παιχνίδι οι Μοίρες ήταν αυτές που εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Κεραλάκη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Μαγάκης πέτυχε ένα ακόμα τέρμα.

Για την Φαιστό σκόραραν οι Στέλιος Παπαδακης και Αρμπάν. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και οι προπονητές σημείωσαν αυτά που δεν τους άρεσαν για να τα βελτιώσουν στις επόμενες προπονήσεις…

Φαιστός: Ροδουσάκης, Γρηγοράκης, Ασκοξυλάκης, Παπαδάκης Γ.Μ., Παπαδάκης Ι., Κουτεντάκης, Παπαδάκης Στ., Σάρκα, Ρουκουνάκης, Αρμπάν, Πολυχρονάκης.

Έπαιξαν και οι: Δράκος, Μαυρογιαννάκης, Τάρε,  Ντόκο, Νικηφοράκης, Παπαδάκης Αντ., Καργάκης, Παπαδάκης Ελευ., Φυντικάκης, Κουτεντάκης, Τσούπι.

Μοίρες: Δροσατάκης, Τραορέ, Ρουκουνάκης, Χριστοδουλάκης, Κυριακάκης, Φραγκιαδάκης Μ. Ζωγραφάκης, Καργάκης Αλ., Μαγάκης, Κοσμαδάκης, Κεραλάκης,

Έπαιξαν και οι: Βλάχος Γ., Σκαπέρδας Ι., Κολουτζάκης Β., Σπυριδάκης Στ., Χαλκιαδάκης, Φωτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P