Θετική εικόνα και ισοπαλία στο πρώτο τεστ του Εργοτέλη στο Ρέθυμνο

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας για τον Εργοτέλη, στην έδρα του Ρεθυμνιακού.

Αν και δοκιμάστηκε με ομάδα ανώτερης κατηγορίας και έδωσε μόλις το πρώτο του παιχνίδι, ο Εργοτέλης στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ρεθυμνιακό, αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν κεφάτοι και άνοιξαν το σκορ στο 24′ με κεφαλιά του Κουκουράκη μετά από κόρνερ του Γαβαλά για το 1-0, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι Περικάκης και Σωπασής.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου, που χρησιμοποίησε μία σειρά από ποδοσφαιριστές, ανέβασε την απόδοση της και έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 75′ με διαγώνιο σουτ του Μαυρογιάννη. Μάλιστα λίγο έλειψε οι «κιτρινόμαυροι» να πάρουν τη νίκη, καθώς ο Κουντούρης σημάδεψε το δοκάρι στο 80ο λεπτό, που ήταν και το τελευταίο του αγώνα, διάρκειας δύο 4ολεπτών ημιχρόνων.

Αμφότερες οι ομάδες έμειναν ικανοποιημένες, δείχνοντας θετικά στοιχεία, ωστόσο γνωρίζουν πως έχουν ακόμη αρκετή δουλειά για να είναι έτοιμες σε Γ’ Εθνική και Α1 ΕΠΣΗ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Ρεθυμνιακός: Κελαϊδης, Πρινιανάκης, Μαρής, Κώτσιος, Κουκουράκης, Γαβαλάς, Κωστάκης, Μεργέμογλου, Σηφακάκης, Περικάκης, Σωπασής.

Έπαιξαν και οι: Λέσι, Μιχαηλίδης, Τουρνάκης, Σίσκο, Τσομολάρι, Μανωλακάκης, Λαζίδης, Κλειδής Π., Χαλκιαδάκης, Απ. Κλειδής, Λέκα, Τζωρτζινάκης, Μέτα, Κοζανίδης, Τζουγανάκης.

Εργοτέλης: Μιράσι, Δουλγεράκης, Καλαϊτζάκης, Βασιλείου, Χότζα, Κεφαλούκος, Ντίσα, Τβαούρι, Σφακιανάκης, Ντάγια, Γιακουμάκης.

Έπαιξαν και οι: Φώσκολος, Μαυροειδής, Κόκκινος, Κατσούρι, Παπακώστας, Μαυρογιάννης, Ψαρολογάκης, Κουντούρης, Βασιλάκης, Παναγιωτάκης, Τσεμ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P