Σε ρυθμούς… Εργοτέλη ο Ρεθυμνιακός

Η ομάδα του Ρεθύμνου, προετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο της Γ’ Εθνικής, και έχει μπροστά της δύο πολύ δυνατά φιλικά, με τον Εργοτέλη στις 17 και τον ΠΟΑ στις 24.

Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Τσουπάκη δηλώνουν παρών στις προπονήσεις με την συνέπεια να είναι ο οδηγός για την εδραίωση της ομάδας στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γενικά, τα πράγματα στην ομάδα κυλάνε με ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή.

Η ομάδα του Ανδρέα Τσουπάκη αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών με δύο σημαντικούς παίχτες να μην είναι διαθέσιμοι την προκειμένη στιγμή, με τον coach να περιμένει την ενσωμάτωση τους στο ρόστερ, όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Ο Ρεθυμνιακός, έχει κάνει 5 μεταγραφές την στιγμή που μιλάμε, και έχει ως στόχο την προσθήκη ακόμα 4 ποδοσφαιριστών, ουσιαστικών και επιλεγμένων μεταγραφών.

Όσο για τα επόμενα φιλικά, ο Ανδρέας Τσουπάκης και οι συνεργάτες του, βρίσκονται σε συνεχή έρευνα για την εύρεση ενος πιθανού-δυνατού αντιπάλου, με επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται στο επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P