Ανακοίνωσε Τάκη Δίπλα ο Μαραθώνας

Η ομάδα των Καλεσσών συνεχίζει δυναμικά την πλαισίωση του ρόστερ της, με τελευταία προσθήκη αυτή του Τάκη Δίπλα.

Με την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας να ξεκινάει, ο ομάδα του Μάκη Λυκούδη συνεχίζει ακάθεκτα τις μεταγραφές της. Μέσα σε μόλις δύο μέρες, έχει ανακοινώσει την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών, ο λόγος για τον Γιάννη Γεωργαλή και τον Τάκη Δίπλα.

Ο Τάκης Δίπλας αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου και έχει ηλικία 36 ετών, με αρκετές παραστάσεις στην Α2 και Β2 ΕΠΣΗ με την φανέλα του Άλογου Μαλεβιζίου.

Πέρυσι, ο ποδοσφαιριστής είχε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, με την 16 απο αυτές να είναι βασικός.

Η ανακοίνωση του Μαραθώνα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή: «Είναι τρελός ο Πρόεδρος “Καλωσορίζουμε τον Τάκη Δίπλα, έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Με την εμπειρία και τις ικανότητές του, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στις μελλοντικές μας επιτυχίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...