Ο Κόκκινος έδωσε χρόνο σε 26 ποδοσφαιριστές στο φιλικό με τη Χαραυγή

Ο προπονητής του Αλμυρού έδωσε την ευκαιρία σε 26 ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στη φιλική αναμέτρηση με τη Χαραυγή.

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά της προετοιμασίας ο Αλμυρός, που επιβλήθηκε με 3-1 της Χαραυγής στο Γάζι. Ουσιαστικά ήταν μία καλή ευκαιρία για ένα πρώτο… ξεμούδιασμα, μετά από αρκετές ημέρες προπονήσεων, σε ένα πρώιμο κομμάτι της σεζόν.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε το παιχνίδι για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού αγωνίστηκαν 26 παίκτες στο φιλικό με τη Χαραυγή με τον Δ. Κόκκινο να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα από την εικόνα τους.

Άλλοι αγωνίστηκαν περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, με αρκετούς όμως να ξεχωρίζουν, δείχνοντας πως ο Αλμυρός θα μπορούσε να έχει ένα βαθύ ρόστερ, γεμάτο τόσο με παίκτες εμπειρίας, αλλά και εκείνος νεότερους σε ηλικία.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν ως βασικοί οι: Ματέο, Ζερβός, Τουγλής, Παπουτσιδάκης, Σαρρής, Χασουράκης Ρ., Κουτσογιαννάκης, Σκούφος, Κωστάκης, Απλαδάς, Κόκκινος.

Ενώ πέρασαν σαν αλλαγή οι: Πολυμερίδης, Κουτάντος, Σωτήρχος, Τσαγκαράκης, Ρεμιδιανάκης, Λογοθέτης, Παντερής, Βελιβασάκης, Δεσίπρης, Πεδιαδιτάκης, Μυλωνάκης, Καμαρίτης, Μποάγκα, Χασουράκης Μ., Χαραλαμπάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P