Θετική εικόνα και φιλική μοιρασιά για Χανιά κόντρα στην Κηφισιά

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι των Χανίων με την Κηφισιά που έγινε σήμερα, Σάββατο 10 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ευάγγελος Παντελίδης» στη Πτολεμαΐδα όπου και οι δυο αντίπαλοι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Δημήτρης Σπανός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και την ετοιμότητα των παικτών του. Ο τεχνικός των Χανίων έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, πλην του Βόρφι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Με τα Χανιά αγωνίστηκε και ο Σιμόν Γκμπενιόν που ακολουθεί την προετοιμασία και αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες και ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το γκολ των Χανίων στο 12ο λεπτό. Για την Κηφισιά σκόραρε ο Μάναλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 35’.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Δημήτρης Σπανός): Καλογεράκης (46’ Σαφαρίκας), Στεπίνσκι (61’ Πρεβεζιάνος), Γκοράνοφ (61’ Πούλμανς), Προβυδάκης (61’ Κουκουράκης), Παχής (46’ Μπορταγκαράι), Κυριακίδης (46’ Λιάτσος), Τσέλιος (61’ Δασκαλόπουλος), Λεμονής (83’ Λυβιάκης), Μάλτσι (46’ Κόλα), Μανουσάκης (83’ Μαυρομάτης), υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής (61’ Πλανάκης).

Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Ξενόπουλος, Σπίνος, Σόουζα, Σωτηράκος, Σιμόν, Ρότσα, Πέιος, Κωνσταντακόπουλος, Μεντόσα, Μίλερ και Μάναλης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης, Χαχούλης, Μαζουλουξής, Σμπώκος, Σιλά, Σωτηράκος (75′ Πόθας), Ζώνιος, Παυλάκης, Έμπο, Νεκούλ, Παντελίδης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P