Κ. Γιαννακίδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α2-Είμαστε έτοιμοι»

Για την εξέλιξη και το γεγονός ότι ο ΟΦΑ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ τη νέα χρονιά μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓  o Κώστας Γιαννακίδης. 

Ο ικανός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση όλων για την επιτυχία της ομάδας να βρεθεί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ τη νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους που θα βάλουν οι πράσινοι σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Τέλος ο Κώστας Γιαννακίδης, αναφέρθηκε στις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν ακόμα προκειμένου να κλείσει το ρόστερ.

Συγκεκριμένα ανέφερε; «Ήμασταν έτοιμοι για την εξέλιξη αυτή και περιμέναμε απλά να πάρει επίσημη μορφή. Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που θα παίξουμε μια κατηγορία παραπάνω. Πέρυσι η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά και τερμάτισε στην 2η θέση.

Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός δεν αλλάζει, καθώς περιμέναμε αυτή την εξέλιξη και θέλαμε να είμαστε έτοιμοι σε όποια κατηγορία και αν παίζαμε.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α2 ΕΠΣΗ, να παίζουμε ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε τα παιδιά της ακαδημίας μας. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι και διοικητικά και αγωνιστικά και όσον αφορά τις εγκαταστάσεις.

Μεταγραφικά θα κινηθούμε ακόμα για δύο τρεις παίκτες τους οποίους έχουμε επιλέξει για συγκεκριμένες θέσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P