Λ. Ευδαίμων: «Ο προγραμματισμός δεν αλλάζει-Γρήγορη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο»

Για το γεγονός ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ τη νέα χρονιά μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Λευτέρης Ευδαίμων.

Ο ικανός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του στο ότι η ομάδα θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ τόνισε ότι το πλάνο και ο προγραμματισμός δεν αλλάζει.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και το καλό… πλασάρισμα στην βαθμολογία. Αναφορικά με τις μεταγραφές τόνισε ότι αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα το αποκτήσει η ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε στην Α2 του χρόνου. Με το καλό να συμμετέχουμε και να έχουμε υγεία. Ο προγραμματισμός μας δεν αλλάζει, εμείς θα κρατήσουμε το ίδιο πλάνο.

Σκοπός μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή και μετά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέσα από το ποδόσφαιρο μας.

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και περιμένουμε να δούμε αν βρεθεί κάτι αξιόλογο για να μπούμε σε διαδικασία να το αποκτήσουμε. Προς το παρών είμαστε καλυμμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P