Ξεκίνησαν τα… βάσανα στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου

Αργά το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Στο γήπεδο «Σκουρέλλου», λίγο μετά τις 21:30 ξεκίνησε η προετοιμασία της νέας χρονιάς για τον ΠΟΗ. Οι «πράσινοι» θα πορευτούν για ακόμα μία χρονιά με την ίδια φιλοσοφία, θέλοντας να αναδείξουν και πάλι νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τα οποία θα πλαισιώσουν με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους βοηθήσουν με τις παραστάσεις τους.

Ο Χρήστος Μουρτζάκης έμεινε στην τεχνική ηγεσία μετά το επιτυχημένο περσινό πέρασμα, στο οποίο ο ΠΟΗ κατάφερε στο τέλος να εξασφαλίσει την παραμονή, πράγμα που φάνταζε δύσκολο στο ξεκίνημα της περσινής περιόδου και πλέον στοχεύει σε μία ακόμα καλύτερη πορεία, με βασικό ζητούμενο την όσο γρηγορότερη σωτηρία για τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Μεταγραφικά οι «πράσινα» έχουν ενισχυθεί με στοχευμένες κινήσεις, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Κυριάκος Μουλακάκης, Παναγιώτης Παλαμίδας, Θοδωρής Μουντράκης και Νίκος Αγγελής, με το ρόστερ να στηρίζεται και φέτος στον περσινό κορμό.

Το παρών στην πρώτη έδωσαν πολλοί ποδοσφαιριστές, με το κλίμα να είναι θετικό και την αισιοδοξία μεγάλη για τη νέα χρονιά!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P