Rapid Test σε πεζούς στη Λότζια

Rapid test θα πραγματοποιηθούν σε πεζούς στη Λότζια από τον ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 2 Απριλίου, από τις 10:00 έως και τις 14:00.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο test είναι ελεύθερη και θα πρέπει οι προσερχόμενοι, να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Αναλυτικά η ενημέρωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης: «Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε πεζούς, θα πραγματοποιηθούν την  Παρασκευή 02/04/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Λότζια Ηρακλείου.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στην Ενετική Λότζια- Δημαρχείο Ηρακλείου, από τις 10:00 έως τις 14:00, όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη. Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...