Σηκώνει μανίκια ο Μπάμπης Ντάγκινης στη Δόξα Ηρακλείου

Αντίστροφα μετρούν στην Δόξα Ηρακλείου για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με τον Μπάμπη Ντάγκινη να έχει αναλάβει τη τεχνική ηγεσία και να καταστρώνει ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση, τα πλάνα του για τη νέα χρονιά.

Οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν ήδη κάνει διαδοχικές συναντήσεις προκειμένου να οργανώσουν το νέο τους ξεκίνημα, με έναν προπονητή που πέραν της εμπειρίας του στις αναπτυξιακές ηλικίες, συνδέεται και με το Λίντο, καθώς ο πατέρας του Μπάμπη Ντάγκινη, ο Μανώλης Ντάγκινης, έχει διατελέσει προπονητής του Λίντο για μία επταετία, αναλαμβάνοντας την ομάδα στη Γ τοπική κατηγορία, οδηγώντας την μέχρι την Α1 ΕΠΣΗ.

Προφανώς και για τον Μπάμπη Ντάγκινη, είναι σημαντικό αυτό, καθώς… πατάει στον δρόμο που χάραξε ο πατέρας του, όπου μετά τη Μινωική, είχε αναλάβει το Λίντο.

Πλέον, ο Μπάμπης Ντάγκινης, προετοιμάζει τη Δόξα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, έχοντας μάλιστα και τις πρώτες του συναντήσεις με γονείς, παιδιών που ενδεχομένως να προωθηθούν από το αναπτυξιακό στην Δόξα, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως η εικόνα του ρόστερ.

Η «πρώτη» για την Δόξα Ηρακλείου, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου στις 17:45, στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P