Ανδρ. Παπανδρέου: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά – Θα δίνουμε το 100% κάθε Κυριακή»

Ως μία δύσκολη χρονιά, χαρακτήρισε τη φετινή ο Ανδρέας Παπανδρέου, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟΤ, ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας στη Γ Εθνική.

Ο ικανός επιθετικός, μιλώντας στο GRANDSPORT, τόνισε μεταξύ άλλων πως η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη και απαιτητική, ενώ υποσχέθηκε να δίνουν το 100% κάθε Κυριακή.

Για τη νέα σεζόν τόνισε: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, θα είναι απαιτητική. Ανεβαίνουμε πλέον επίπεδο. Θα αντιμετωπίσουμε πιο ποιοτικούς παίχτες, πιο ποιοτικές ομάδες, ιστορικές ομάδες, που δυστυχώς έχουν καταλήξει στη Γ Εθνική. Πολλές από αυτές δεν αξίζουν να είναι σε αυτήν την κατηγορία. Εμείς μέσα από καθημερινή δουλειά, σε συνεννόηση με το προπονητικό team, θα δουλέψουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο και, εννοείται, κάθε Κυριακή θα παλεύουμε για να κερδίσουμε».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Η υπόσχεση μου είναι ότι θα προσπαθούμε κάθε Κυριακή να δίνουμε το 100% να κερδίζει η ομάδα και να ευχαριστιέται ο κόσμος αυτό που βλέπει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P