Μοιρασιά στο οικογενειακό διπλό του Πόρου

“Μπλε” και “πορτοκαλί” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην κανονική διάρκεια και 7-7 στα πέναλτι, την Κυριακή νωρίς το απόγευμα (28/03) στο “Lido Soccer”.

Οι “μπλε” μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0 με διαγώνιο βολέ με το αριστερό του Μεταξάκη από αριστερά μετά από βαθιά μπαλιά του Στέφανου Πήλιου και διπλασίασαν τα τέρματά τους με πέναλτι του ίδιου ποδοσφαιριστή. Πέναλτι που κέρδισε ο Ρέππας σε σπρώξιμο του Τσουκαλά, έπειτα από σέντρα του Μεταξάκη από αριστερά.

Ενδιάμεσα και με το σκορ στο 1-0 οι “πορτοκαλί” βρήκαν δίχτυα, όμως το γκολ του Σταυρακάκη μετά από ασίστ του Τριανταφύλλου ακυρώθηκε καθώς υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ.

Οι “πορτοκαλί” μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Φραγκουλάκη, ύστερα από χέρι του Στέφανου Πήλιου. Σκορ το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι “πορτοκαλί” ισοφάρισαν προς το τέλος με διπλή προσπάθεια του Τριανταφύλλου. Ακολούθησαν όμορφες και αρκετές εκτελέσεις πέναλτι, δίχως ωστόσο νικητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διπλό παρακολούθησαν αρκετά μέλη της διοίκησης, ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Μαρκάκης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Χουδετσανακης και ο δικηγόρος και εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΠΣΗ Αλέξανδρος Φουκαρακης. “Σφύριξε” ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P