Ακ. Μαζιτσής: «Πάμε να κάνουμε κάτι καλό για το χωριό και την περιφέρεια Αρκαλοχωρίου»

Η τοποθέτηση του Άκη Μαζιτσή για την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μία χρονιά με τη φανέλα του ΟΦΑ!

Μία ολόκληρη ζωή στον ΟΦΑ έχει περάσει ο Άκης Μαζιτσής ο οποίος έχει συμπληρώσει 25 χρόνια στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου. Ο πολύπειρος άσος ανανέωσε τη συνεργασία και για τη νέα περίοδο, αφού θέλει να είναι μέρος στη νέα προσπάθεια του συλλόγου και με την εμπειρία του να προσφέρει σε όλους τους τομείς.

Ο Ακ. Μαζιτσής που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, τόνισε πως σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί ο ΟΦΑ, ο στόχος θα είναι το καλό ποδόσφαιρο και η ανταγωνιστική παρουσία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι 25 χρόνια στη μεγάλη ομάδα, από τα 15 μου και έχω φύγει μόνο τρία χρόνια για τον Δωριέα. Όταν μιλήσαμε με τη διοίκηση και τον νέο κόουτς είδαμε ότι είχαμε κοινούς στόχους, ώστε όλοι να βοηθήσουμε, εμείς οι μεγάλοι, αλλά και τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες να μπουν και εκείνα σιγά σιγά στην ομάδα, ώστε να μπορέσει συνέχεια το σωματείο.

Σε όποια κατηγορία και αν παίξουμε, στόχος είναι να παίξουμε καλή μπάλα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάμε να κάνουμε κάτι καλό και με οργάνωση για το χωριό και γενικά όλη την περιφέρεια Αρκαλοχωρίου, γι’ αυτό θα χρειαστούμε τον κόσμο μας δίπλα μας και σε αυτή τη χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P