Ασίτες: Είναι κρίμα ένα χωριό 2χιλιάδων ανθρώπων να μην βρίσκει λύση

Μαύρη μπορεί να χαρακτηριστεί η Παρασκευή 12 Ιουλίου για τις Ασίτες, με την διοίκηση να ανακοινώνει την απόσυρση της ομάδας από τα γήπεδα της ΕΠΣΗ.

Ένα ακόμα ιστορικό σωματείο στο Ηράκλειο αποχαιρέτησε τα γήπεδα της ΕΠΣΗ, αφού αποφασίστηκε η αποχώρηση από το νέο πρωτάθλημα, σκορπώντας προβληματισμό και θλίψη σε όλους όσους βρισκόταν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Τα «Λιοντάρια» έκαναν μεγάλη προσπάθεια την περυσινή σεζόν να βγει η χρονιά και το κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία, όμως η νέα χρονιά δεν θα βρει το σωματείο σε κάποια κατηγορία.

Ο λόγος; Δεν είναι ούτε το μητρώο, ούτε τα έγγραφα, ούτε οι γηπεδικές στέγες, γιατί από όλα έχουν οι Ασίτες. Το πρόβλημα ήταν όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση η απαξίωση του κόσμου στο χωριό να εμπλακεί στα διοικητικά και να στηρίξει ένα σωματείο που έχει 34 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Σίγουρα είναι κρίμα ένα τόσο μεγάλο χωριό να μην μπορεί να στηρίξει μια ομάδα, όμως ευχή όλων είναι να αλλάξουν τα πράγματα και οι Ασίτες να εμφανιστούν ξανά, άλλωστε η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης: «Η ιδέα αυτής της ομάδας θα υπάρχει πάντα χαραγμένη στην συνείδηση και στο μυαλό μας», είναι η ένδειξη ότι σίγουρα θα επιστρέψει και θα φτάσει εκεί που αξίζει…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P