Μ. Κοκορέλιας: «Θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά-Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στον Ζαρό»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ζαρό μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μιχάλης Κοκορέλιας.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στο ρόστερ του Ζαρού, ενώ αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να πει το ναι στους πράσινους.

Παράλληλα μίλησε για τους στόχους που θα έχουν οι περυσινοί πρωταθλητές στην Α2 ΕΠΣΗ αλλά και τους δικούς του, ενώ έκανε αναφορά και στο νέο πρωτάθλημα που έρχεται.

Συγκεκριμένα για την παραμονή του ανέφερε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου στον Ζαρό, καθώς είναι ένα υγιής σωμάτιο και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιόμαστε κάθε προπόνηση και αγώνα ξεχωριστά. Με σκληρή δουλειά και όρεξη θεωρώ ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και θα εκπληρώσουμε την χρονιά ικανοποιητικά».

Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο ταυτόχρονα πρωτάθλημα καθώς θα είναι σε ένα όμιλο και όλοι θα αναμετρηθούμε μεταξύ μας.  Επίσης υπάρχουν ομάδες που διαθέτουν παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας και σίγουρα αυτό είναι κάτι που ανεβάζει το επίπεδο στην Α2 ΕΠΣΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P