Παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν στον ΟΦΑ

Στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου βρίσκονται στο… περίμενε αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ΟΦΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον ΟΦΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, όσον αφορά τις ομάδες που δείχνουν πως δύσκολα θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην Α2 ΕΠΣΗ, όπως είναι η Ομόνοια, που μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να συμμετέχει.

Αν τελικά η Ομόνοια ή άλλη ομάδα της Α2, δεν μπορέσει για οποιονδήποτε λόγο να δηλώσει συμμετοχή, σε εκείνη την περίπτωση θα προκύψει ένα κενό, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί.

Πρώτος επιλαχών σε ένα τέτοιο σενάριο είναι ο ΟΦΑ που τερμάτισε στη 2η θέση του περσινού πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ. Οι άνθρωποι των «πράσινων», σε περίπτωση που προκύψει μία τέτοια δυνατότητα και πρόταση από την ΕΠΣΗ, θα εξετάσουν τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσουν για το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο.

Η αρχικά εκτίμηση πάντως είναι πως στον ΟΦΑ θα έβλεπαν με θετικό… μάτι μία πιθανή συμμετοχή στην Α2 ΕΠΣΗ, κάτι που θα λειτουργήσει βοηθητικά στο πλάνο της ομάδας, για την καθιέρωση ως μία μεγάλη περιφερειακή δύναμη του ποδοσφαίρου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P