Θ. Πρίφτης: «Μεγάλη χαρά που θα φορέσω ξανά την φανέλα του Ρούβα-Καταδικασμένη η ομάδα να πρωταγωνιστεί»

Για την επιστροφή του στον Ρούβα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Θοδωρής Πρίφτης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά την φανέλα του Ρούβα μετά από ένα μικρό… διάλειμμα και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός αυτό.

Παράλληλα μίλησε για τους στόχους που αναμένεται να έχει ο Ρούβας αλλά και ο ίδιος τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ. Τέλος μίλησε για το πως περιμένει ο ίδιος το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Επιστρέφει στον Ρούβα ο Θ. Πρίφτης!

Για την επιστροφή του στον Ρούβα: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα ξαναφορέσω τη φανέλα του Ρούβα γιατί θα ξαναβρεθώ με παλιούς φίλους με τους οποίους έχουμε περάσει πολλές ωραίες στιγμές».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Ο Ρούβας είναι ένα ιστορικό σωματείο το οποίο είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί.  Ετσι λοιπόν και φέτος θα βάλουμε τα δυνατά μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω μια καλή χρονιά και να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ θα είναι ενα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών καθώς όλες οι ομάδες έχουν κάνει δυνατές κινήσεις. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P