«Στο στόχαστρο του ΑΟΤ ο Κατσικοκέρης – Επαναπροσέγγιση με Μεϊρέλες»

Ο δημοσιογράφος του GRANDSPORT, Κώστας Μεταξάκης, φιλοξενήθηκε στη συχνότητα της ΕΡΤ Ηρακλείου 97.5 και την εκπομπή «Ώρα για Σπορ» με τον Γιώργο Γιαλυτάκη, οπού μετέφερε αναλυτικά το ρεπορτάζ των κρητικών ομάδων στη Γ Εθνική.

Μιλώντας για τον πρωταθλητή Ηρακλείου, ΑΟ Τυμπακίου, ο Κώστας Μεταξάκης υποστήριξε πως βάση του ρεπορτάζ προκύπτει πως οι «ασπρόμαυροι» επιδιώκουν την ενίσχυση τους στη γραμμή κρούσης,

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Νίκος Κατσικοκέρης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον ΑΟΤ, με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Νίκου Σουτζή, μετά την αποχώρηση του από τον ΑΟΑΝ, ενώ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Σαούλ Κάμερον που δεν συνεχίζει στην Επισκοπή.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος του GRANDSPORT αποκάλυψε πως έχουν υπάρξει γέφυρες επιστροφής του Μάρκο Μεϊρέλες στο Τυμπάκι. Μπορεί ο Πορτογάλος μέσος να αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες, βρισκόμενος μάλιστα μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο του ΠΟΑ, ωστόσο φαίνεται πως ο ΑΟΤ έχει κάνει νέα κίνηση για να τον διατηρήσει στο Τυμπάκι και δεν αποκλείεται τελικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να παραμείνει στη Μεσσαρά.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P