Γ. Κενδριστάκης: «Στόχος το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για μένα»

Υψηλούς στόχους έθεσε ο Γιάννης Κενδριστάκης, μιλώντας στο GRANDSPORT, μετά τη μετακίνησή του στον Ηρόδοτο, τονίζοντας πως θέλει το πρωτάθλημα, που θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο για τον ίδιο.

Ο Γιάννης Κενδριστάκης, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Ηρόδοτο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους, τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους ομαδικούς.

Μιλώντας για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, εξέφρασε την πεποίθησή του πως φέτος θα είναι πολύ δυνατό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την απόφασή του να μετακινηθεί στον Ηρόδοτο, τόνισε: «Ο Ηρόδοτος ήταν η ομάδα που έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον από όλους και σίγουρα είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία, οπότε δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω για το πού θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή και ελπίζω να δικαιωθώ αλλά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ηρόδοτο και που θα ξανασυνεργαστώ με παλιούς μου συμπαίκτες αλλά και φίλους μου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν, πρόσθεσε: «Προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ ώστε να βοηθάω την ομάδα μου να μαζεύει βαθμούς και να καταφέρω να βάλω άλλο ένα πρωτάθλημα στο σακούλι που θα είναι και το τέταρτο συνεχόμενο για εμένα. Ο Ηρόδοτος είναι μια ομάδα η οποία δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και ελπίζω να είναι σύντομο το πέρασμά του από το τοπικό και να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Όταν λέγεσαι Ηρόδοτος οι στόχοι σου είναι αυτονόητοι, οπότε το μόνο που έχουμε σαν στόχο είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα διότι μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει σωστά το οτιδήποτε, ειδικά σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται η ομάδα. Έχουν επιστρέψει κάποια παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν πολλά και με την εμπειρία ώστε να πετύχουμε με τον σύλλογο όλοι μας. Πιστεύω ξέρουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τόνισε: «Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ αναμένεται να είναι φέτος πάρα πολύ δυνατό και δύσκολο. Πολλές ομάδες έχουν κινηθεί με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω μετά από πολλά χρόνια όλοι εμείς οι παίκτες αλλά και ο κόσμος που θα παρακολουθεί θα ζήσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να έχουν καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και μακριά από τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P