Άμεσος συνεργάτης του Κ. Φραντζέσκου και προπονητής του ΠΟΑ Β’ ο Βασίλης Κασσαπάκης!

Ο Βασίλης Κασσαπάκης εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας του ΠΟΑ, καθώς θα βρίσκεται δίπλα στον Κώστα Φραντζέσκο!

Μετά την εξαιρετική του παρουσία τα τελευταία χρόνια στον πάγκο του Ερμή Ατσαλένιου, αλλά και τα θετικότατα δείγματα που έδειξε ως προπονητής της Μικτής Κ14 ΕΠΣΗ, ο ΠΟΑ δίνει στον Βασίλη Κασσαπάκη τη δυνατότητα να κάνει το επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα ο ικανός τεχνικός θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φραντζέσκου.

Παράλληλα ο Βασίλης Κασσαπάκης πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της νέας ομάδας που δημιουργούν οι «πράσινοι», τον ΠΟΑ Β’, ο οποίος θα αποτελέσει τον «σύνδεσμο» ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής, με μεσοπρόθεσμο στόχο την άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες της ΕΠΣΗ.

Πρόκειται σίγουρα για μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τον νεαρό προπονητή ο οποίος εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι απομένει μία τελική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΟΑ κ. Λέλεκα, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, καθώς προφορικά μέχρι στιγμής, υπάρχει διάθεση και ταύτιση απόψεων, κάτι που δείχνει πως δύσκολα θα “χαλάσει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P