Ο Άγιος Ιωάννης είναι εδώ και είναι δυνατός!

Με τη παρουσία του κόσμου να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, αποδείχθηκε πως ο Άγιος Ιωάννης είναι εδώ και είναι δυνατός.

Το βράδυ της Τετάρτης (26/6) πραγματοποιήθηκε το γλέντι του Αγίου Ιωάννη, μίας νεοσύστατης ομάδας, με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη, κάτι που έδωσε στους ανθρώπους της ομάδας, το απαραίτητο «boostάρισμα» για το νέο αυτό εγχείρημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Νίκος Νιόπλιας και Μανώλης Πατεμτζής.

ADVERTISING

Εκπρόσωποι από αρκετές ομάδες, όλων των κατηγοριών, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ κ.κ. Μυλωνάκης, Παπαστεφανάκης και Βασιλάκης. Την ΕΠΣ Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Πετούσης, τον ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Νίκος Τσαμπουράκης.

Παράλληλα, παρευρέθηκαν και ο Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη κ. Πιτσούλης αλλά και εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο εκ των ιδρυτών και προπονητής της ομάδας Κώστας Τσαφαντάκης, ανέφερε: «σας ευχαριστούμε για τη παρουσία σας, είμαστε χαρούμενοι που ένα όραμα πολλών ετών έγινε πράξη. Το προάστιο πλέον του Αγίου Ιωάννη διαθέτει τη δική του ομάδα και όλοι σε αυτήν θα κατάγονται ή θα είναι κάτοικοι του προαστίου.

ADVERTISING

Θέλουμε να έχουμε συνέχεια, δεν είμαστε πυροτέχνημα, να προσφέρουμε σε πολλαπλά. Ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια, τον Κωστή Σαριδάκη αλλά και τους χορηγούς μας».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ