Ο Μάνος Μακράκης ανέλαβε τη προεδρία του ΑΟΑΝ!

Ο Μάνος Μακράκης, επιστρέφει στα διοικητικά δρώμενα του ΑΟΑΝ, αναλαμβάνοντας τη προεδρία του σωματείου, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα.

Αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ που απαρτίζεται από 12 μέλη, σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο νέος πρόεδρος Μάνος Μακράκης, που στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επιπλέον, σε αυτό θα βρίσκεται και ο Αντώνης Νίχλος, που επιστρέφει επίσης στη διοίκηση, όπως επίσης και οι Αλεξάκης Χάρης, Φαγάς Χρήστος, Αλέξης Μάνος, Κεφαλούκος Γιώργος, Τσόκου Φλάβιο, Σκύβαλος Γιώργος, Τζιράκης Δημήτρης, Ζαχαριάς Κωστής, Χαβάκης Γιώργος και Πάγκαλος Γιάννης.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ, αναφέρει: «Ο Μάνος Μακράκης στην προεδρία της ομάδας μας!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου η οποία ξεπέρασε κάθε ρεκόρ, η εκλογική διαδικασία την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την ομάδα μας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και της καταμέτρησης των ψήφων το Δ.Σ. του σωματείου μας στο οποίο πρόεδρος είναι ο Μάνος Μακράκης, είναι το ακόλουθο:

ADVERTISING

Αλεξάκης Χάρης, Νίχλος Αντώνης, Φαγάς Χρήστος, Αλέξης Μάνος, Κεφαλούκος Γιώργος, Τσόκου Φλάβιο, Σκύβαλος Γιώργος, Τζιράκης Δημήτρης, Ζαχαριάς Κωστής, Χαβάκης Γιώργος και Πάγκαλος Γιάννης.

Την Πέμπτη θα υπάρξει συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ., προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ