Επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης ο Κ. Τριανταφυλλόπουλος

Κάτοικος Τρίπολης ξανά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μετά από πέντε χρόνια, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα.

Ενίσχυση στα μετόπισθεν για τους Αρκάδες, που απέκτησαν τον άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίστηκε στην Τρίπολη και την τριετία 2016-19, μετρώντας συνολικά 75 συμμετοχές. Έκτοτε μετακόμισε στην Πολωνία και αγωνίστηκε με τις Πογκόν και Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ μετά από πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανε διεθνή καριέρα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

ADVERTISING

Είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας. Στην πρώτη του θητεία στον ΑΣΤΕΡΑ, από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019, είχε συνολικά 75 επίσημες συμμετοχές, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και ένα γκολ.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Τώρα στο PS Guru παίζεις χωρίς κατάθεση και διεκδικείς καθημερινά δώρα αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 50.000€! |21+
Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τον Παναθηναϊκό, καθώς και τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Πολωνίας, MKS Pogoń. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 το 2012.

ADVERTISING

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παναθηναϊκός 104-2

ADVERTISING

ΑΣΤΕΡΑΣ 75-1

MKS Pogoń 111-6

Górnik Zabrze 12».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ