Βρήκε νέα ποδοσφαιρική… στέγη ο Αγγ. Χαντί!

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος επιτελικός μέσος που την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα του Αλμυρού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανακοινώθηκε από την Θύελλα Πύργος FC.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αναμένεται να κάνει την διαφορά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Θύελλας: «Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένατη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Άγγελος Χαντί με την σπουδαία καριέρα και στην Α΄ Εθνική συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν. Ο Άγγελος Χαντί έχει γεννηθεί στις 7/9/1989, είναι από τον Πύργο και αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος. Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Αίολο Πύργου και έχει περάσει για ένα χρόνο και από τους Ερασιτέχνες του Πανηλειακού.

Εν συνεχεία, το 2008, σε ηλικία 19 ετών, μετακόμισε στην Ολλανδία για να παίξει στην Τονέχιντο και την επόμενη χρονιά στην Τρέντσιν της Α΄ Σλοβακίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα κι έπαιξε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου (Γ΄ Εθνική) και από εκεί έκανε το άλμα για τον Εργοτέλη της Super League, όπου έμεινε 5 χρόνια. Ακολούθησε ο Ηρακλής επίσης στην Super League, ο ΟΦΗ (Γ΄ Eθνική και Football League), ο Άρης (Football League), ο Αήττητος Σπάτων (Football League), η Λουφτετάρι (Α΄ Αλβανίας), το Αιγάλεω (Football League), η Καβάλα (Football League), ο Ο.Φ. Ιεράπετρας (Football League) και η Παναχαϊκή (Γ΄ Εθνική και Super League 2).

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αλμυρό Γαζίου του Ηρακλείου Κρήτης (Γ΄ Εθνική). Επιπλέον έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ιορδανίας το 2018, καθώς ο πατέρας του είναι Ιορδανός (η μητέρα του είναι από τον Πύργο). Ο Άγγελος Χαντί έχει 95 συμμετοχές στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία και περισσότερες από 300 σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Άγγελε, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C. και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ