Κοντά σε μία μεγάλη επιστροφή ο Ηρόδοτος που «κλείνει» Λουμπάκη!

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία τη φανέλα του Ηροδότου, είναι κοντά στο να επαναφέρουν στο ρόστερ της ομάδας οι Μανώλης Λημναίος-Στέλιος Σωκιανός, καθώς είναι κοντά στη συμφωνία με τον Νίκο Λουμπάκη.

Ο γενικός διευθυντής που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη, προσέγγισαν τον Νίκο Λουμπάκη, που και στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ηροδότου.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία και αυτή δεν αποκλείεται να επιτευχθεί τις επόμενες ώρες και ο πολύπειρος αμυντικός να επιστρέψει στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου αγωνίστηκε τελευταία φορά τη σεζόν 2021-22, αγωνιζόμενος στη Β Εθνική κατηγορία.

Ένα χρόνο νωρίτερα, ο Νίκος Λουμπάκης, είχε πανηγυρίσει τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ Εθνική, με τη φανέλα του Ηροδότου, σημειώνοντας και καθοριστικό γκολ κόντρα στον ΑΟΑΝ!

Ο Ηρόδοτος, δείχνει πως μπαίνει δυναμικά στην μεταγραφική αγορά, με μοναδικό σκοπό και στόχο να δυναμώσει το ρόστερ του, με ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το σωματείο και έζησαν ιστορικές στιγμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P