«Πακέτο» Βουϊδάσκη-Πακιουφάκη θέλει ο Μαν. Σουτζής

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν πέρυσι στον Αλμυρό, υπό τις οδηγίες του, θέλει να εντάξει στο ρόστερ του Γιούχτα ο Μανώλης Σουτζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, ο Μανώλης Σουτζής, «τρέχει» σε συνεργασία με τη διοίκηση του σχεδιασμό του Γιούχτα για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τους παίκτες του Αλμυρού, να βρίσκονται σε πρώτο… πλάνο.

Ο Μανώλης Σουτζής, πέρυσι δημιούργησε έναν εντυπωσιακό Αλμυρό, στηριζόμενο σε παίκτες-επιλογές του ίδιου, κάτι αντίστοιχο θα θελήσει να πετύχει και φέτος με τον Γιούχτα.

Ήδη ο Μανώλης Σουτζής, έχει παραθέσει τη λίστα με τους παίκτες-επιλογές του στους Αρχανιώτες και μέσα στα «θέλω» του είναι οι Βουϊδάσκης-Πακιουφάκης, πέραν του Παπαδομιχελάκη, που βρίσκεται κοντά στην ομάδα των Αρχανών. Πάντως, πέραν των προαναφερθέντων, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν στον Αλμυρό και ενδιαφέρουν τους Αρχανιώτες.

Όσο αναφορά τις ανανεώσεις, ο Μηνάς Τζανής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει και τη νέα χρονιά στις Αρχάνες, ενώ την ίδια ώρα, ο Γιούχτας έχει κάνει ήδη προτάσεις ανανέωσης σε Δασκαλάκη, Πολυχρονή, Μπουρσέλη και Φαζό, αναμένοντας τις απαντήσεις του το επόμενο διήμερο.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Γελαδάρης και ο Κίσσας, που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Γιούχτα και θα τους προταθεί να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως απουσιάζουν αυτό το διάστημα από τη Κρήτη και θα γίνουν επαφές τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P