Ρ. Μπαμπουλάκης: «Η ΑΕΚ έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης.

Η ΑΕΚ πυροδότησε ακόμα μία μεταγραφική βόμβα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από 14 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα του Κατσαμπά.

Ο έμπειρος μπακ τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλες τις ομάδες που τον διεκδίκησαν, ενώ ανέφερε πως στόχος είναι οι «κιτρινόμαυροι» να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τον κ. Σκαφίδα, τον κ. Ψιμόπουλο, τον κ. Πλακιωτάκη και τον Κώστα Καραγιαννάκη. Η ΑΕΚ έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμένα, απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Επιστρέφω σε ένα σωματείο που έχω παίξει μικρός, μετά από 14 χρόνια, με γνώριμους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, θέλοντας να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ.

Ο στόχος μας σαν ομάδα είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει πάρα πολύ με τις κινήσεις που κάνουν οι ομάδες για την ενίσχυση τους και αναμένεται να είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

ADVERTISING

Θέλω με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Ερμή Ζωνιανών, οπού πέρασα μερικά υπέροχα χρόνια της καριέρας μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μαθιό Κλίνη, τον Γιάννη Κάββαλο και φυσικά τους συμπαίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο του χωριού. Θα είμαι πάντα δίπλα και θα στηρίζω την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ