Ηρ. Απλαδάς: «Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στον Ρούβα γνωρίζοντας ωραίους ανθρώπους»

Το δικό του αντίο στον Ρούβα είπε ο Ηρακλής Απλαδάς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το σωματείο μετά από δύο χρόνια παρουσίας επιστρέφοντας όπως όλα δείχνουν στον Αλμυρό.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία που είχαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για όλα όσα έζησε στον Ρούβα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:   «Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στην οικογένεια του Ρούβα και της Γέργερης, γνωρίζοντας “ωραίους” ανθρώπους και δημιουργώντας φίλους.

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή Τσερεβελάκη Νίκο, το γενικό αρχηγό Φράγκο Μηνά που ήταν δίπλα στους παίκτες , το φροντιστή της ομάδας Χάρη, καθώς και τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρούβα, οι οποίοι ήταν (και θα είναι) πάντα κοντά στην ομάδα, αποτελώντας, κατά τη γνώμη μου, πρότυπο διοίκησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους Βολιτάκη Μπάμπη ( ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα), Κουτάντο Κώστα ( ο οποίος ανέβαζε ψυχολογικά την ομάδα όποτε χρειαζόταν δημιουργώντας συσπείρωση σε δύσκολα αποτελέσματα), Μανιαδάκη Γιάννη ( θεωρώ είναι η ψυχή της ομάδας) , Μουζουράκη Μανώλη (ο οποίος “τρέχει” για τα πάντα στο Ρούβα) και τους Μαστραχά Γιώργο και Ξημεράκη Άγγελο (οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Ρούβα από την πρώτη στιγμή σαν να με ήξεραν χρόνια).

ADVERTISING

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και καλή συνέχεια σε όλους. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του Ρούβα».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ