Με ξεκάθαρη φιλοσοφία και συγκεκριμένο πλάνο στον Ζαρό ο Στ. Ανωγειανάκης

Την τεχνική ηγεσία του Ζαρού ανέλαβε ο Στέλιος Ανωγειανάκης, ο οποίος θα πορευτεί με συγκεκριμένη φιλοσοφία στους «πράσινους» της Μεσσαράς.

Προπονητής του Ζαρού είναι και επίσημα ο Στέλιος Ανωγειανάκης, ο οποίος μετά το επιτυχημένο πέρασμα από το Αρκαλοχώρι και τον ΟΦΑ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μεσσαράς.

Ο Ζαρός, μπορεί να κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Ένας από τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι πως από τμήματα υποδομής του συλλόγου, υπάρχουν πολλά παιδιά έτοιμα να αρπάξουν την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, που ενδεχομένως να μην ήταν εφικτό να τους δοθεί, αν ο Ζαρός αγωνίζονταν στην Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Ο Στέλιος Ανωγειανάκης μοιάζει ο πλέον κατάλληλος για να αναδείξει αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές, του χωριού και των γύρω περιοχών, όπως ακριβώς έκανε και στον ΟΦΑ, αλλά και τις προηγούμενες ομάδες που είχε αναλάβει.

Ο νέος Ζαρός θα χτιστεί με βάση τα δικά του παιδιά, μαζί με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες ποδοσφαιριστών, που θα έρθουν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους. Η φιλοσοφία πάντως είναι ξεκάθαρη, πως ο Ζαρός θα επενδύσει πάνω στα παιδιά του, με στόχο, πάντα μέσα από σκληρή δουλειά, να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ