Μπαίνουν σε μεταγραφικό mood τα Δειλινά – Έρχονται ανακοινώσεις

Μετά τις ανανεώσεις που έχουν ανακοινωθεί, στο προσκήνιο έρχεται η μεταγραφική ενίσχυση για τα Δειλινά.

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται στα Δειλινά, ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Ήδη οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει σε 10 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, ενώ αναμένεται να παραμείνουν μερικοί ακόμα παίκτες, τους οποίους ο Γιάννης Κοντάκης θέλει να έχει μαζί του και τη νέα σεζον.

ADVERTISING

Από εκεί και πέρα στο… κόκκινο δουλεύουν οι μηχανές και όσον αφορά, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τις συναντήσεις με ποδοσφαιριστές να είναι σχεδόν καθημερινές, με στόχο τη ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη κάποιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και από την επόμενη εβδομάδα, ίσως ακόμα και από αύριο Δευτέρα, αναμένονται ανακοινώσεις των πρώτων κινήσεων.

Το ιδανικό για τα Δειλινά και τον Γιάννη Κοντάκη είναι στις 29/07 όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία, να έχει δημιουργηθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας περιόδου, ώστε να δουλευτεί σωστά και να είναι έτοιμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ