Διοργανώνουν τουρνουά στη μνήμη του Χρ. Χανιωτάκη οι Δαφνές!

Οι Δαφνές δεν ξεχνάνε τον Χρήστο Χανιωτάκη και θα διοργανώσουν τουρνουά στη μνήμη του ανθρώπου που πρόσφερε πολλά τόσο στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, όσο και στο χωριό του.

Η απώλεια του Χρήστου Χανιωτάκη, που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή, σκόρπισε τη θλίψη σε όλο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στις Δαφνές, από τις οποίες ο αείμνηστος διαιτητής είχε την καταγωγή.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής, η ομάδα του χωριού του θα διοργανώσει τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του, μία διοργάνωση που στόχος είναι να μετατραπεί σε θεσμό που θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.

Οι διοργανωτές προγραμματίζουν το φετινό, πρώτο τουρνουά, να διεξαχθεί στις 31/08 στο γήπεδο των Δαφνών, με τη συμμετοχή ομάδων του Ηρακλείου.

Μάλιστα σκοπός των Δαφνών είναι μετονομάσουν την αίθουσα των αποδυτηρίων των διαιτητών του γηπέδου, σε «Χρήστος Χανιωτάκης», σε μία πολύ όμορφη κίνηση από τον σύλλογο, που έτσι τιμάει έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα και έναν συντοπίτη, για τον οποίο άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P