Στον Γιούχτα Β. Βαϊραμάκης – Μ. Μαρκάκης – Το νέο τεχνικό τιμ

Όπως αναμενόταν, Βαγγέλης Βαϊραμάκης και Μάνος Μαρκάκης προστίθενται στο τεχνικό τιμ του Γιούχτα, δίπλα στον Μανώλη Σουτζή!

Ακολουθούν τον Μ. Σουτζή στον Γιούχτα Βαϊραμάκης-Μακράκης!

ADVERTISING

Μαζί με τον νέο προπονητή του Γιούχτα, στο τεχνικό επιτελείο προστίθενται επίσης και οι Βαγγέλης Βαϊραμάκης, Μάνος Μαρκάκης οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό του Μανώλη Σουτζή και στον Αλμυρό, ενώ κάτοικοι Αρχανών παραμένουν οι Βασίλης Μπαστάκης και ο Κώστας Χανιωτάκης.

Ο Βαγγέλης Βαϊραμάκης εκ των άμεσων συνεργατών του Μανώλη Σουτζή, είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Αθλητισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και επίσης, είναι κάτοχος πιστοποίησης επιμόρφωσης στην Σχολική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και έχει εργαστεί στον ΟΦΗ Χερσονήσου, στην Χερσόνησο, στην Ακαδημία FFA, στον ΠΑΟ Γουβών, στην Κ20 του Ηροδότου (SL2), στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών της Α’ Εθνικής και μέχρι πρότινος στον Αλμυρό.

ADVERTISING

Ο νέος γυμναστής, Μάνος Μαρκάκης είναι Πτυχιούχος του Τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο ενώ κατέχει και το δίπλωμα UEFA B. Έχει εργαστεί σαν προπονητής στις Ακαδημίες του Χαϊδαρίου, των Αγίων Αναργύρων και στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου. Επίσης ως γυμναστής έχει δουλέψει στον Ανθεστίωνα, στον ΠΑΟ Κρουσώνα, στον Α.Ο Πόρου και στον Αλμυρό.

Το νέο τεχνικό team της ομάδας, απαρτίζεται από τους:

Προπονητής: Μανώλης Σουτζής

ADVERTISING

Άμεσοι συνεργάτες προπονητή: Βασίλης Μπαστάκης, Βαγγέλης Βαϊραμάκης

Γυμναστής: Μάνος Μαρκάκης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κώστας Χανιωτάκης



ΔΗΜΟΦΙΛΗ