Θέλει Καραχάλιο, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ο ΟΦΗ

Η περίπτωση του Ζήση Καραχάλιου παραμένει ψηλά στη λίστα των «ασπρόμαυρων» με τον ΟΦΗ να επιθυμεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στο Ηράκλειο, ενώ την ίδια ώρα, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή. 

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να «ντύσει» τον Ζήση Καραχάλιο στα ασπρόμαυρα ο ΟΦΗ. Μπορεί η πρώτη προσπάθεια να βρεθεί η λύση με τον ΠΑΣ Γιάννινα -με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο- να μην απέφερε καρπούς, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΟΦΗ συνεχίζουν να έχουν ψηλά στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή και… περιμένουν μήπως βρεθεί ο τρόπος να ολοκληρωθεί το «deal» και ο έμπειρος μέσος να μετακινηθεί από τα Ιωάννινα στο Ηράκλειο.

Στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του, βρίσκεται ακόμα μία ΠΑΕ της Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του, στην Ηπειρώτικη ομάδα, χωρίς όμως ούτε και οι Αρκάδες να φτάσουν σε τελική συμφωνία για την απόκτηση του Καραχάλιου.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ δείχνει πως είναι διατεθειμένος να κάνει την κίνηση για τον ποδοσφαιριστή, καθώς είναι επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα να εντάξει στο ρόστερ του τον Ζήση Καραχάλιο, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα για τη θέση «6», ωστόσο πρόκειται για κάτι που θα πρέπει να συναινέσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα που διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, στον ΟΦΗ «κοιτάνε» κι αλλού, ώστε αν η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχωρήσει, να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εναλλακτική επιλογή, για μία νευραλγική θέση, οπού η ενίσχυση είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Μιγκελ Μεγιάδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P