Κάτι… ψήνεται στον ΑΟΑΝ

Αντίστροφα μετρούν πλέον άπαντες στον ΑΟΑΝ για την αυριανή άτυπη ανοικτή γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου.

Η συνάντηση αυτή, θυμίζει κατά κάποιο τρόπο δημοψήφισμα, καθώς επί της ουσίας, οι παρευρισκόμενοι, θα αποφασίσουν σε μεγάλο βαθμό για το μέλλον του σωματείου στη Γ Εθνική, καθώς εκεί ουσιαστικά θα αποσαφηνιστεί η συμμετοχή ή όχι στη Γ Εθνική της περιόδου 2024-25.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, τα τελευταία 24ώρα, κορυφώνονται οι επαφές-ζυμώσεις για την επόμενη μέρα του σωματείου και εάν υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του «ναι στο τοπικό», υπάρχουν αρκετοί επίσης που επιθυμούν η ομάδα να συνεχίσει τη πορεία της στις Εθνικές κατηγορίες.

Το πρόβλημα του ΑΟΑΝ και πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό, δεν είναι τόσο οικονομικό, όσο παραγοντικό, μία διοίκηση περίπου επτά χρόνων, έκανε τον κύκλο της, έκανε το καλύτερο που μπορούσε για το ιστορικό σωματείο και πλέον ήρθε η ώρα να βγουν νέα πρόσωπα «μπροστά».

Τις πρώτες εβδομάδες, δεν διαφαινόταν φως στον ορίζοντα, καθώς δεν υπήρχε ο «ηγέτης» που θα συσπειρώσει και θα «τραβήξει» δίπλα του ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται, δεν υπήρχε ο άνθρωπος που θα εμπνεύσει…

Αυτό φαίνεται να αλλάζει τα τελευταία 24ώρα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που πλέον ασχολούνται συνεχώς για να διαμορφωθεί νέα διοίκηση, με ανθρώπους-επιχειρηματίες της περιοχής, για να μπορέσει ο ΑΟΑΝ να πορευτεί στη Γ Εθνική, εάν αυτά όλα αποδώσουν καρπούς, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P